2 Juli was eindelijk de grote dag voor klaas-Jan en Simone. Ondanks de huidige situatie waar in we leven hebben we enorm genoten samen en is de dag goed verlopen! En hoe gaaf is het om op Urk te trouwen. de stranden zijn perfect voor foto’s! Met toeval was het toch nog mooi weer terwijl dat niet op de planning stond 🙂 De dag begon bij Simone thuis.

Dan brak eindelijk het moment aan dat Klaas-Jan, Simone kwam ophalen en de dag echt kan beginnen….. Op zo’n dag leef je helemaal mee met iedereen wat echt super leuk is!

En nu is het tijd voor de foto sessie in de Orchideeënhoeve en het strand op Urk 🙂

Nadat we door de prachtige OrchideeĂ«nhoeve zijn gelopen, gingen we weer terug naar Urk om nog wat foto’s te maken op het strand en om daar de rest van de dag te vieren!

Gaat niet altijd zoals gepland! ;p

Na het foto’s maken was het tijd om een heerlijke lunch te houden. Er gaat natuurlijks niets boven een lekker Urks visje! Het visrestaurant was gereserveerd voor ons en we hebben er van genoten 🙂

Na de lunch kon de ceremonie beginnen. Dit werd gehouden in het prachtige gebouw De Koningshof. Hier werd ook het feest gevierd.

En dan ben je officieel getrouwd!!

Deze dag heb ik zelf ook ervaren als Wauw! ik heb net zo genoten als dat zij deden en ben erg blij en dankbaar deze dag voor hun vastgelegd te mogen hebben.

Heel veel geluk samen!

Liefs Doortje’s Fotografie